Horten Biljardklubb inviterer til Klubbmesterskap i Snooker 2019

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1024x555.png

Horten Biljardklubb har gleden av å invitere til klubbmesterskap i Snooker med rankingpoeng på Snookerrankingen. Turneringsform avgjøres av turneringsleder ut i fra antall påmeldte. Turneringen spilles ferdig på lørdag. Turneringen starter kl 0900. Trekning med tidsskjema settes opp på fredag etter at påmeldingsfristen kl 1800 er utløpt. Det er oppmøte 30 minutter før kampstart til alle kamper. Tidsskjemaet kan bli endret underveis, så følg med på Cuescore for eventuelle endringer.
Kleskode: Pent antrekk. F eks. Mørk bukse, skjorte, pene sko er pent antrekk. Ikke noe krav til vest etc, men joggebukse/fillete klær er ikke godtatt.

Startavgiften er 200,-, og inkluderer middag.

Regler:

Spillerne har krav på 2 minutter oppvarming.
Spillerne har krav på 5 minutter pause mellom kampene.
Vanlige 15 røde snooker regler med unntak av miss regelen. Kommer man ikke ut av en snooker ved første forsøk, eller man gjør en feil får innkommende spiller valget mellom å spille fra der den hvite ligger, eller be motspiller om å spille fra der den hvite ligger. Ved forløp gjelder ball i hånd inne i D-en. Også her kan innkommende spiller overlate støtet til motspiller.

Komplett sett med regler finnes tilgjengelig.

Vel møtt! 

Påmelding her

Legg igjen en kommentar