Marius Torsheim med overbevisende sølv i helgens regionsturnering i Fredrikstad.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1024x649.png

Plankebyen Biljardklubb arrangerte i helgen regionsturnering nr 4 i divisjon 2, avdeling øst hvor 8-ball stod på programmet i denne turneringen. Til start stilte 23 deltagere, hvor Horten Biljardklubb ble representert av Martin Løvbakk Iversen, og Marius Torsheim.

For Martin sin del gikk det dårligere i denne turneringen enn i forrige turnering hvor han fikk en 5 plass. Denne gang gikk Martin på to tap, og delt sisteplass.

For Horten Biljardklubb’s unge og lovende spiller 16 år gamle Marius Torsheim derimot ble det en annen sak. Marius feide den ene etter den andre av filten med godt spill. I finalen ventet Morten Bakken fra Asker Biljardklubb som har vunnet alle regionsturneringene han har stilt opp i denne sesongen. Marius spilte seg i en jevn og god finale opp til hill hill hvor han til slutt tapte finalen på det siste og avgjørende partiet.

Horten Biljardklubb gratulerer Marius Torsheim med en fantastisk flott andreplass. Neste turnering er Norgesmesterskapet i 8-ball som avholdes i Oslo med spillestart 29 november. Det blir spennende å se om Horten Biljardklubb kan hevde seg også i denne turneringen hvor Eirik Riisnæs er klubbens sterkeste medaljekandidat.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1-1024x469.png

Legg igjen en kommentar