Oppsummering fra Norgesmesterskap for lag 2019

NM Lag 2019

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Bilde-1-LNM-1024x498.jpg
HBK 1. Jurgen Bonett, Eirik Riisnæs, og Simon Ebsa

Da er Lag NM ferdig for i år og det ble en fin 13. Plass på Horten Biljardklubb.

En liten oppsumering av flere timer med biljard.

Målet vårt var og komme oss videre til siste 16 som ble spilt på søndag. Den klarte vi fint på lørdag med tre komfortable resultater 5-0, 5-1 og 5-1.

På søndag visste vi at vi kommer til å møte noe av de beste spillere i Norge men vi viste til alle at Horten har noen gode biljard spillere også.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Bilde-2-LMN.jpg
Eirik Riisnæs
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Bilde-3-LNM.jpg
Jurgen Bonett

Første kampen spilte vi mot Oslo 2. Vi fikk en dårlig start da vi lo under 3-1. Eirik Riisnæs kapteinen tok ansvaret og fikk alle til å forstå at vi må skjerpe oss og at vi kan mye bedre. Vi snudde kampen rett etter det til 4-3. Da trengte vi en seier til fra de 2 siste kampene, som dessverre tapte vi på de minste marginer 7-6 og 6-4. Vi ga alt i den matchen men så kanskje manglet vi litt erfaring på det viktigste tidspunkt.

Rett etter spilte vi mot BEX, og har kan vi desverre ikke si så mye om kampen pga vi var ikke fysisk og mentalt klare til å spille en så viktig match. Må nevne at etter kampen mot Oslo 2 som varte i 7 timer, JEPP 7 TIMER!!! vi fikk ikke lov til å spise eller ha en onkelig pause fordi turneringen var bak tidsskjema. Vi tapte kampen 5-3.

Vi tar med oss masse erfaring, selvtillit og en kjempe opplevelse.

Jeg håper at neste år vi får med oss mer spillere fra Horten, jeg kan garantere at dere kommer til å ha det kjempe gøy. Det er en stor sosialt turnering, møter alle spillere fra hele Norge og topp stemning.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Bilde-3-LNM-1.jpg
Jurgen Bonett
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Bilde-4-LNM.jpg
Simon Ebsa

Vi vil takke også Horten Biljardklubb for å sponse laget,håper dere ble stolte av oss

Heia HORTEN!!

Legg igjen en kommentar