PVE SNOOKERCUP 30. MARS

Velkommen til den andre utgaven av den årlige PVE Snookercup hos Horten Biljardklubb.

Vi har kun to bord ved Horten Biljardsenter. Av den grunn er maks antall deltagere begrenset til 16 stk.

Cuppen er åpen for alle, men de som allerede har deltatt i Horten Biljardklubb sine ranking turneringer har fortrinnsrett til deltagelse ved denne turneringen.

Informasjon om starttidspunkter blir gjort tilgjengelig på cuescore ca kl 2100 fredag 29 mars. PS! Man behøver ikke å oppholde seg i lokalet når man ikke selv spiller, men det er hver enkelt spiller sitt ansvar å selv sjekke i cuescore for oppdatering/endring av tidsskjemaet underveis.

Det tas sikte på at hele turneringen skal være avviklet innen kl 1900. Er turneringen av en eller annen årsak ikke ferdig innen kl 1900 vil det i samråd med deltagerne vurderes å spille ferdig søndag.

Det blir stor vandrepokal til vinneren, samt medaljer til pallen. I tillegg går 70% av startavgiften ut igjen til premier som fordeles på 1,2, og 3 plass.

Utdeling av premier skjer rett etter finalen. 

Det koster 150,- å delta for medlemmer av Horten Biljardklubb, og 200,- for alle andre. 

Påmelding

I denne turneringen er det kleskode. Det skal benyttes pen bukse, pene sko (joggesko er ikke tillatt), pen skjorte/piquet/klubbskjorte, og gjerne vest selv om dette ikke er et must.

Påmeldingsfristen er 29 mars 2019 kl 2000. Påmelding i cuescore.

Horten Biljardklubb sitt reglement ifbm oppførsel under turneringer vil bli håndhevet slik at alle får en god opplevelse, og gis mulighet til å prestere best mulig. Bord og kuler vil være nypreparerte før spillestart. Duker vil også bli strøket, samt kuler poleres i forbindelse med felles bespisning halvveis i turneringen.

Mat og drikke er ikke inkludert i prisen.

Tidligere turneringsvinnere:

2018 Kenneth Pedersen

Vel møtt til en knallartig, sosial, og utfordrende turnering!!! 

Legg igjen en kommentar