Teambuilding

Du kan ta med de ansatte på en rekke spesielle aktiviteter utformet for å forbedre samarbeidsevnen

Når det gjelder teambuilding er det nok av alternativer. Du kan ta med de ansatte på en rekke spesielle aktiviteter utformet for å forbedre samarbeidsevnen, lære lederskap og øke kommunikasjonen i teamet.

Disse aktivitetene kan skape sterke bånd, og gi bedre ytelse når alle returnerer til arbeidsplassen.

Biljard blir kanskje sett på som en mer sosial aktivitet enn en teambuildingsaktivitet, men har flere fordeler fremfor mer etablerte aktiviteter.

Biljard er et ”mykt” alternativ.  Å ta turen til Horten Biljardsenter for å spille biljard kan være lettere å selge til teamet ditt enn noen av de mer fysiske aktivitetene som kan være typiske for teambuilding. Det hele foregår innendørs, man vil være varm og tørr, og det er servering i lokalet!

Kommunikasjon er viktig. De med erfaring må veilede de mindre erfarne spillerne. Kreativitet kommer inn i bildet. Problemløsning, samt å legge en taktikk for spillet. Det kan være fascinerende å se på at lederrollen blir snudd opp ned når ledelsen må ta instruksjoner fra sine medarbeidere.

Biljard binder mennesker sammen. Selv om man ikke er truet av ekstremvær eller andre utfordringer i naturen, kan det være mye ”press” på biljardbordet. Man kan si at biljard er et enkelt spill. Man trenger kun å få ballen i hullet. Men tro meg. Ballene blir større og hullene blir mindre når det gjelder som mest. Selv enkle støt blir vanskelige med publikum (og sjefen!). Om man vinner eller taper vil teamfølelsen være styrket på grunn av den felles opplevelsen man har hatt.

Biljard som teambuilding er et billig alternativ sammenlignet med mange andre teambuilding aktiviteter. Man kan for eksempel utvikle teamet gjennom hele året med oppkjøring til et årlig arrangement.

Vi kan legge opp teambuildingen på flere ulike måter. Enten med et formelt turneringsoppsett, eller uformelt spill. Uansett hva du velger er det en morsom måte å bringe teamet tettere sammen i et kreativt og inspirerende miljø.

Horten Biljardsenter kan etter ønske stille med instruktører med godkjenning fra det europeiske biljardforbundet. Vi setter gjerne sammen pakker med instruksjon, turnering, mat og drikke etter bedriftens eget ønske.

Vel møtt til teambuilding ved Horten Biljardsenter.