OM OSS

Velkommen til oss i Tomtegata 4, 3188 Horten. Her spilles det biljard på alle nivåer, og vi har medlemmer i alle aldre. Med våre store, lyse lokaler ønsker vi deg velkommen til en hyggelig dag med biljard, snooker, shuffleboard, darts og andre festligheter.

Vi har 3 snookerbord, 7 biljardbord, 1 shuffleboard, 2 dartsskiver, ping pong bord, kiosk, garderober med låsbare skap og mange hyggelige medlemmer.

Horten Biljardklubb er medlem i Norges Idrettsforbund gjennom Vestfold Idrettskrets og Norges Biljardforbund. Medlemmene kan nyte godt av fordelene dette medfører. Horten Biljardklubb holder til på Horten Biljardsenter, og arrangerer biljardturnering hver mandag klokken 1900-2300. Ellers i uken kan klubbens medlemmer spille eller trene til rabatterte priser (spør betjeningen). Medlemmene har mulighet til å delta på norgescupper, norgesmesterskap, og andre arrangementer i regi av Norges Biljardforbund.

Vårt motto er «Biljard for alle.»

Våre viktigste verdier er inkludering, respekt og fellesskap.

Horten Biljardklubb samarbeider med Enhet for Barnehabilitering i Horten kommune, samt BUFDIR (Barne- ungdoms og familiedirektoratet.)

Kenneth Pedersen.

Styreleder.

Harald Riisnæs

Juniortrener/Coash.

Hele styret:

Styreleder:

Kenneth Pedersen

Nestleder:

Bjørnar Seeberg

Styremedlemmer:

Helene Fjalestad

Stian Lie

Kasserer:

Elon Faber