Nyhetsbrev desember 2022

søndag 11.12.2022    KL 04.12

Nyhetsbrev

        

BILJARD ETIQUETTE

 

Biljard er konkurranse, men det er også en sosial aktivitet. Andre spillere ønsker samme mulighet til å planlegge og utføre støt uten å bli unødvendig distrahert som deg.

Hvis det du gjør ville distrahert deg når du støter, er sjansen stor for at det distraherer andre også.

 

 

 

Medlemsundersøkelse 2022

Medlemsundersøkelsen har gitt oss mye verdifull informasjon. Det er blitt opprettet en handlingsplan for å kunne imøtekomme tilbakemeldingene på en god måte. Det kom inn svar fra 25 medlemmer. De fleste er medlem på grunn av generell interesse for biljard. Man ønsker å spille med andre, verdsetter det sosiale aspektet, man ønsker å utvikle egne ferdigheter, og delta på klubbturneringer. De fleste er ikke opptatt av premiering på turneringene. Det kom inn mange positive tilbakemeldinger, og også noen negative tilbakemeldinger, samt noen forbedringsforslag. Med bakgrunn i tilbakemeldingene oppfordrer styret på generelt grunnlag til godt humør og positiv fremtreden og adferd. Det oppfordres også til at klubbens medlemmer tar imot nye medlemmer på en god og inkluderende måte. Det er ønskelig med økt aktivitet i klubblokalet. Vi håper derfor at klubbens medlemmer finner hverandre og avtaler spill og moro også utover organiserte aktiviteter.

Husk biljard etiquetten

Turneringer og ligaer

Mandager kl 18-22: Klubbturneringer i pool med handicap hvor det rulleres mellom de ulike disiplinene. Sportsutvalget har øket fokus på turneringsgjennomføringen som helhet med spesielt fokus på at turneringene skal være ferdige ca kl 22, ett godt HC system, og at alle har en god opplevelse. Døren vil være åpen fra klokken 1700 for de som vil komme litt tidligere og varme opp. Turneringen er åpen for alle.

Onsdager kl 18-22: Handicap turnering i 8-ball med maks 12 deltagere.

Poolliga: Oppstart 2 januar 2023 (uten handicap)

Snookerliga: Oppstart 2 januar 2023 (med handicap)

Snookerturneringer planlegges med oppstart etter at snookerligaen er ferdig.

I tillegg til handicapturneringene vil det bli satt opp turneringer uten handicap i både pool og snooker.

Alle turneringer annonseres i cuescore.

 

Tullebord

Det inviteres til ett uhøytidelig tullebord uten påmelding lørdag 17 desember kl 1800. Vi spiser pizza og pepperkaker, drikker gløgg, og har sosialt samvær. Ingen påmelding.

Årsfest

21 januar 2023 inviteres det til årsfest i Horten Biljardklubb. Under årsfesten vil det bli utdeling av premier for rankingsesongen 21/22, samt premier fra klubbmesterskap som ikke er blitt utdelt. Det vil bli god mat og drikke, sosialt samvær, og biljardspilling.

Påmelding til årsfest

Ny gårdeier og leieavtale

1 desember overtok Bankløkka Invest AS eierskapet til Tomtegata 4. Klubben fikk med dette ny gårdeier å forholde seg til. Styret har vært i kontakt med ny gårdeier, og det er positive signaler når det gjelder å få på plass en ny god leieavtale når nåværende avtale utløper i april 23. Kontraktsforhandlinger vil foregå i januar 23.

Chattegruppe for avtale om spill

Klubbens medlemmer som ønsker å komme i kontakt med andre for avtale om spill kan bli medlem av en chattegruppe i messenger ved navn poolpeeps.

Status Pool og Snookerbord

Alle poolbord har nå fått ny duk, er merket og justert opp. Bord 1-2-3-4-6-7 har Simonis 760 duk, mens bord 5 har Simonis 860 duk.

Vi oppfordrer alle til å være forsiktige med dukene. Ikke trykk køen ned i duken ved underball og brekk, og benytt en dukbit ved trening på hopp slik at vi slipper hull i de nye dukene. Det planlegges for dukskift og oppretting av snookerbordene så snart som mulig. Tusen takk til Morten Strandhus og Magnar Hansen for fremragende arbeid med bordene til glede for oss alle.

Fadderordning

Biljard er enda morsommere når du har noen å spille sammen med. Vi har derfor etablert en fadderordning som skal bidra til inkludering av nye medlemmer, samt bistå eksisterende medlemmer som ønsker å finne noen å spille sammen med.

Fadderen vil vise deg rundt i klubblokalet, fortelle deg om biljard etiquette, de ulike spillene, våre medlemskapsordninger, gi deg tips om treningstilbud som kan passe for deg, videreformidle kontakter, introdusere deg for klubbturneringene, nettverksbygging i klubben, samt våre sosiale medier og hjemmeside.

Hvis du ønsker mer informasjon om fadderordningen eller allerede nå ønsker en egen fadder send en e-post til post@hortenbiljardklubb.no og merk denne med «fadderordningen».

Dugnad

Det planlegges en dugnad søndag 8 januar 2023 kl 12. Hold av i kalenderen.

 

Til slutt ønskes alle sammen hjertelig velkommen til pool, snooker, og sosialt samvær!!!

 

Horten Biljardklubb

Tomtegata 4
3183 Horten
tlf 458 08 243
post@hortenbiljardklubb.no

Hjemmeside: www.hortenbiljardklubb.no

Cuescore: https://cuescore.com/hortenbk

 

Sosiale media:

Horten Biljardklubb gruppe: https://www.facebook.com/groups/197846300236265

Horten Biljardklubb snooker gruppe: https://www.facebook.com/groups/2457394407604229

Horten Biljardklubb side: https://www.facebook.com/HortenBiljardklubb

Horten Biljardsenter side: https://www.facebook.com/Hortenbiljardsenter

Instagram: https://www.instagram.com/horten.biljardklubb/

Chattegruppe for avtale om spilling, etc: https://www.facebook.com/messages/t/3525284947514346

Biljardturneringer i Norge: https://www.facebook.com/groups/852517268147717